MULLAOĞLU DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

MULLAOĞLU DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Servet Mullaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın 15 ilçesinde halkla buluşmaya sorunlara çare aramaya devam ediyor. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Mullaoğlu, Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Eriklikuyu, Batıayaz, Çamlıyayla ve Büyükoba mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Mullaoğlu: “Halkımızla gönül köprüleri kurmak, dayanışmayı artırmak, umudu büyütmek için her zaman var olacağız. Hatay’ımızın yaşadığı felakette halkımızı 3 gün boyunca ölüme terkedenlerden değil, vatandaşın elini sımsıkı tutan, yalnız bırakmayan bir anlayışla şehrimizi yöneteceğiz. Ülkemizi ve şehrimizi ayağa kaldırıp yeniden o mutlu günlerimize geri dönmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.Ortak aklın iktidara gelip halkın menfaatleri doğrultusunda ülkeyi yöneteceği günlere çok az kaldı. Bizleri büyük ilgiyle karşılayan halkımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.