BAŞKAN GÜL ÇALIŞIYOR BELEN GÜZELLEŞİYOR

BAŞKAN GÜL ÇALIŞIYOR BELEN GÜZELLEŞİYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçenin tüm mahallelerinde eşit hizmet prensibi ile çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalarla her geçen gün daha da güzelleşen Belen’de vatandaşların isteklerine uygun çözümler üretilerek vatandaş memnuniyeti de ilk planda tutuluyor. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Şekere konteyner kent çevresinde, temizlik ve budama çalışmamız devam ediyor. Fatih mahallemizde, hafriyat temizlik çalışmamız devam ediyor. Dağlık Karabağ Parkı ve 15 Temmuz Parkımızda, bakım çalışmamız devam ediyor. Derebahçe mahallemizde kurulan çadır alanının, temizlik çalışmasını yapıyoruz. Ekiplerimiz kullanım ömrünü tamamlayan çöp konteynerlerinin, yenileme çalışmasına başladı. Park bahçe ekiplerimiz orta refüjlerde, temizlik ve budama çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Belen’de ilçe genelindeki tüm mahallelerde eşit hizmet prensibi ile çalışan ekipler vatandaşların memnuniyetini sağlıyor. Başkan Gül’ün çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, başta Başkan Gül olmak üzere tüm ekiplere teşekkürlerini sundular. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.