BAŞKAN DÖNER AMANOS İTTİFAKI’NIN MİSAFİRİ OLDU

BAŞKAN DÖNER AMANOS İTTİFAKI’NIN MİSAFİRİ OLDU

Antakya Amanos İnsiyatifi yönetimi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner’i ağırladı.

Antakya’ya bağlı Kisecik, Saraycık, Karlısu, Yaylacık, Oğlakören, Alahan, Tahtaköprü, Uzunalıç, Gülderen Mahalleleri muhtarlarının, temsilcilerinin ve gönüllü vatandaşların oluşturduğu; Antakya Amanos İnisiyatifi’nin davetleri üzerine Karlısu Muhtarı Mehmet İncecik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılan Döner, Antakya Amanos Dağ Bandı Mahalleleri başta olmak üzere şehrimizin konuları üzerine istişarelerde bulundu.

BAŞKAN DÖNER’DEN TAM DESTEK

Yapılan toplantıda inisiyatif üyeleri Dağ bandı mahallelerinin sorunlarını, depremin bölgede ki olumsuz etkilerinin ortadan kalkması için geliştirilebilecek projeleri başkan Döner’e aktardılar.

Ülkü Ocakları Hatay İl başkanı Alihan Döner de bölge için yapılacak hizmetler konusunda destek vereceğini, birlik ruhu ile depremin olumsuz etkilerini ve vatandaşın sorunlarının çözülmesi için üzerine düşen sorumluluk ne ise yapacağını söyledi. Ve bu davet için Amanos İnisiyatif üyelerine teşekkürlerini dile getirdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.