CHP İL BAŞKANI PARLAR İSTİFA ETTİ

CHP İL BAŞKANI PARLAR İSTİFA ETTİ

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Başkan Parlar, parti binasında yaptığı il yönetim kurulu toplantısında istifa etme kararı aldığını, partisinde her zaman ilk günkü heyecanla görev yaptığını söyledi. Eğitimci olmasının yanında CHP’ye yıllarını veren isim olarak bilinen Parlar, siyasete girdiği günden bu yana demokrasinin yanına olduğunu aktararak, “Hatay’ın bütün sorunlarını dile getirdik, çözümlerine katkı sunduk. Kentin acılarını da sevinçlerini de paylaştık. Küskünlükleri, dargınlıkları, bireysel beklentileri bir kenara bırakarak merkeze cumhuriyeti ve cumhuriyetin kazanımlarını koyarak CHP’nin iktidarına katkı için adayım. Bu hizmet yarışında aday belirleme yöntemi ne olursa olsun partimiz neyi uygun görürse kabul edip partimin emrinde olduğumu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Parlar, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.