BAŞKAN DÖNER: DEVLETİMİZ YARALARIMIZI HIZLA SARIYOR

BAŞKAN DÖNER: DEVLETİMİZ YARALARIMIZI HIZLA SARIYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, devletin tüm imkanlarıyla bulunduğu Hatay’da yaraların hızla sarıldığını belirtti.
Hatay’da deprem bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, çalışmaları Bengütürk mikrofonuna değerlendirdi. Devletin tüm imkanlarıyla bölgede olduğunu belirten Başkan Döner, “Biz faaliyetlerimize olumlu tepkiler aldık. Kozmopolit bir yapıya sahip olan Hatay’da kriz masamızı oluşturduktan sonra bölgeye teşkilatlarımızdan gelen yardım malzemelerini ayrım yapmadan dağıttık. Bölgede güzel hizmetler verdik. İlk çadır kentimizi burada hizmete açtık. Ülkü Ocakları genel merkezimiz çadır üretimine başlamıştı. Biz de çadırlarımızı kurup vatandaşlarımızı yerleştirdik. Yemekhanemizi kurduk. Vatandaşlarımıza hizmetlerimizi başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız yolbaşçımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüklerinde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.