BAŞKAN GÜL’DEN, ÇELİK’E ZİYARET

BAŞKAN GÜL’DEN, ÇELİK’E ZİYARET

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Geçtiğimiz aylarda Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu başkanlığına seçilen Çelik’i, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneğinde ziyaret eden Başkan Gül’e, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu da eşlik etti.

ÇELİK: ZİYARETİNİZ BİZİ MEMNUN ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik; “Başkanımızın Belen’deki inanılmaz çalışmaları, projeleri yerine getirmesi, bizleri son derece mutlu etti. Kendisini yakından takip ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. Biz de federasyon olarak sürekli başkanımızın yanındayız. Sayın Başkanım, İskenderun Teknik Üniversitesinde 2 yıllık eczacı teknisyenliği bölümü açtırıyoruz, onun için uğraşıyoruz. Senatodan geçti, YÖK’ten geçeceğini umut ediyoruz. Ziyaretiniz için size ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum, hepiniz hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

GÜL: ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de; “İskenderun Eczacı Teknisyenleri Odasına yabancı değiliz. İskenderun’da görev yaptığımız dönemlerde beraber çalıştık. Bugün de bölgemizin federasyon başkanı olmanız dolayısıyla sizleri tebrik etmek için geldik. Bu da yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığıdır. Emeklerinizin karşılığını bu şekilde aldığınızı düşünüyorum. İSTE’de eczacı teknisyenleri bölümünün de açılacak olması memleketimize önemli bir katma değer sağlayacaktır. Bu manada hem sizi hem de çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.