TEKSÖZ, GENEL MÜDÜR NECMETTİN ERKAN’I ZİYARET ETTİ

TEKSÖZ, GENEL MÜDÜR NECMETTİN  ERKAN’I ZİYARET ETTİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı makamında ziyaret etti.  Yapılan ziyarette esnaf ve sanatkarların genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Antalya Birlik Başkanı Adlıhan Dere, Rize Birlik Başkanı Güven Aksoy’unda hazır bulunduğu ziyarette pandemi döneminde esnaf ve sanatkarların genel durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ziyarette yaptığı açıklamada ülkemiz ekonomisinin en önemli unsurlarından birisini teşkil eden esnaf ve sanatkarların pandemi nedeniyle zor günler yaşadığına dikkat çekti. Pandeminin ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılması için Devletimizin aldığı ekonomik tedbirler ve devreye aldığı destek paketlerinin esnaf ve sanatkarlara bu dönemde önemli katkılarının olduğunu belirten Teksöz,   her zaman için esnafımızın yanında olan esnaf dostu Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.