BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ; MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIRIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Mayıs’ta başlayacak olan Mübarek Ramazan ayına Antakya Belediyesi olarak hazır olduklarını belirtti.

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ; MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIRIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Mayıs’ta başlayacak olan Mübarek Ramazan ayına Antakya Belediyesi olarak hazır olduklarını belirtti. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “ Ramazan ayı boyunca her Cuma (10-17-24 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde) 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda (eski DSİ Parkı) Ramazan etkinlikleri düzenleneceğini belirtti. Vatandaşlarımıza huzuru, dayanışmayı, sevgiyi, birlik ve beraberliğin güzelliğini yaşatacak Ramazan Etkinlikleri’nde Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tasavvuf Dinletisi, Semazen Gösterisi, Hacıvat-Karagöz gibi gösteriler yer alacağını ve bu programlarda vatandaşlarla bir arada olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, Ramazan ayının son Cuma gününün ise mübarek Kadir Gecesi olması dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda o günkü programı 1 Haziran Cumartesi düzenleyeceklerini, bunun yanı sıra Mahveli Sosyal tesislerinde bulunan Antakya Belediyesi Çorba Evi’nde Ramazan ayı boyunca her akşam 500 Kişilik İftar Sofrası kurulacağını da sözlerine ekledi.Camilerimizin kapsamlı bir temizlikle Mübarek Ramazan’a hazırlandığını vurgulayan Başkan Yılmaz, Zabıta ekiplerinin Ramazan ayında özellikle alışverişin yoğun yaşanacağı başta Uzun çarşı ve diğer çarşı bölgelerinde görev yapacaklarını, esnafımızın ve hemşehrilemizin işini kolaylaştıracak şekilde, tertip ve düzen bakımından sahada aktif olacaklarını ifade etti.Elbette ki bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerinde sıcacık sofraların kurulmasına da katkı sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Yılmaz; “Bu kapsamda kaymakamlık ve mahalle muhtarlarımızca bildirilen, ya da Antakya Belediyesi’ne bizzat başvuruda bulunmuş olan 40 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan gıda yardımı sağlayacağız.” dedi. Başkan Yılmaz bunlarla birlikte Ramazan ayı boyunca, başta şehit ailelerimiz, mahalle muhtarlarımız olmak üzere, çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada olacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.