2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Millliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay il başkanlığında partililerle bir araya gelerek 2023 seçimleri öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Vekil Kaşıkçı, MHP’nin Hatay’da uçuşa geçtiğini belirterek, 2023 seçiminin sonucunu MHPlilerin belirleyeceğini kaydetti. Cumhur İttifakı ruhuna sadık kalarak 2023’te kazananın Türkiye olacağını kaydeden Kaşıkçı, 2023 seçimlerine çok fazla süre kalmadığını belirterek, “Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali ve istiklaliyle çok yakın alakalı” dedi.

2023 seçimlerinin önemine dikkati çeken Kaşıkçı, şöyle devam etti: “2023 seçimlerine çok fazla bir süre kalmadı. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali ve istiklaliyle çok yakın alakalı. Başlangıçtan beri tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı dediğimiz memleket faydasına olan bu anlayışın ayakta durabilmesi, hayatiyetini devam ettirmesi gerekmektedir. Bunu başardığımız takdirde ülkenin geleceğiyle ilgili hiçbir vatandaşımızın endişesi olmayacaktır. Bizce Cumhur İttifakı devam edecektir, kimsenin endişesi olmasın. Bizim zillet tabiriyle ifade ettiğimiz, 6+1 diye numaralandırdığımız bir diğer ittifak bu ülkeye yarar sağlamaz. Bu ülkenin bölünmesi noktasında bir vasıtadır. Sahada olmak, siyasetin temel ilkesi. Sahada ve özellikle meydanda. Sokakta değiliz, meydanlardayız biz. Biz milletimize gidiyoruz. Bazı siyasi parti liderleri Amerika’ya gidebilir ama biz milletimize gidiyoruz, tercihimiz bu yönde. Milletimizden akıl alıyoruz. Onların söylediklerini dinliyoruz ve o istikamette siyaset belirliyoruz.”

HEDEFİMİZ ÇOĞUNLUĞU KAZANMAK

Seçimlerle ilgili stratejilerinin net olduğunu, belirten Kaşıkçı, şunları kaydetti: “Birincisi aday olarak gösterdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi de TBMM’de Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması, elde etmesi. Bu amaca ulaşabilmek içinde her türlü çabayı gösterebileceğimize dava arkadaşlarım emin olsunlar. Gerek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekse TBMM’nin oluşumunda rey beyanında bulunacak ve herkes de boynunun ölçüsünü alacak. MHP’nin hedefi, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar ve açık arayla seçilmesini sağlamak. Yine MHP’nin Meclisteki hedefi de Cumhur İttifakı olarak nitelikli çoğunluğu yakalamak. Partimiz 48 milletvekiliyle Türk siyasetinde dominant bir rol üstlenmiş durumdadır. Bunu 148’e, 248’e çıkardığımızda alacağımız sonuç, elde edeceğimiz siyasi ve millet adına kazançlar, fevkalade büyük ve yüksek olacaktır. “

Milletvekili Kaşıkçı, konuşmasının ardından Antakya İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.