CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA ŞAHLANIYOR

Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Belen Atatürk Parkında coşkulu bir kalabalık ile karşılandı.

CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA ŞAHLANIYOR

Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Belen Atatürk Parkında coşkulu bir kalabalık ile karşılandı. Gül’e vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi seli vardı. Cumhur İttifakının önemini vurgulayan Gül,Hatay Büyükşehir belediyesini kazanmanın yolu Cumhur İttifakından geçeceğini ifade ederek şu açıklamalara yer verdi : “Kimse farklı hesaplar içine girmesin. Fitne fesat tohumları ekenler iyi bilsinler ki, liderimize ve davamıza bağlılığımız ülkücülüğün bir gereğidir.Bizde lider ve teşkilat tartışılmaz’’dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NA BAĞLI OLARAK ÇALIŞACAĞIZ
Cumhur İttifakı’na bağlı olarak çalışacağını ifade eden Gül açıklamalarına şu sözler ile devam etti ‘’Kimse Cumhur İttifakı’na zarar verecek söylem ve davranışlarda bulunmaya-caktır. 31 Mart’ta kadar gece gündüz demeden, hep birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

31 Mart gecesi çalışmalarımızın karşılığını ilk önce Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerimize Cumhur İttifakı’nın sancağını dikeceğiz.Cumhur İttikana karşı çıkanlar görecek ki Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın ne kadar önemli olduğunu.Çıktığımız bu kutlu yolda tüm Cumhur İttifakı adaylarının yar ve yardımcısı olsun’’dedi.
HABER : M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.