BAŞKAN KARATAŞ YEMYEŞİL HASSA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN KARATAŞ YEMYEŞİL HASSA İÇİN ÇALIŞIYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ilçede vatandaşlara nefes alacakları mekanlar oluşturmak adına gece gündüz demeden çalışıyor.

Başkan Karataş, son olarak ilçeye bağlı Aktepe Mahallesi’nde yapımına devam edilen park çalışmasını yerinde inceledi. Aktepe Millet Kıraathanesinin peyzaj çalışmasında dümenin başına geçen Başkan Karataş, personele alanın düzenlenmesinde hedeflediği projeyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Alanın daha da güzelleşmesi için tüm personellere ellerini sıkı tutmalarını ve çalışmaları kısa zamanda bitirmeleri talimatını yineleyen Başkan Karataş, kıraathane projesinin bir an önce vatandaşın istifadesine sunulmasını istediğini kaydetti.

KARATAŞ: ALAN AKTEPE MAHALLLEMİZE NEFES ALDIRACAK

Başkan Karataş gerçekleştirdiği denetimlerle ilgili açıklamasında; “Millet Kıraathanesi peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Sona gelmiş olduğumuz çalışmalarımız çok yakında 7’den 70’e halkımızın hizmetinde olacak inşallah. Her yaş gurubuna hitap edecek olan Aktepe Mahallemize Nefes olacak projemiz Aktepemize çok yakışacak” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.