BAŞKAN ŞAN, BAŞKAN İSAOĞULLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAN, BAŞKAN İSAOĞULLARINI ZİYARET ETTİ

14-28 Mayıs seçimlerinde Türkiye’de olduğu gibi Altınözü’nde de ortak hareket ederek önemli bir oy potansiyeline ulaşan Millet İttifakı’nın Altınözü’ndeki temsilcileri bir araya geldi.

Önemli buluşmada Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları’nı ziyaret etti. Genel merkezlerden karar çıkması halinde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Altınözü’nü de Millet İttifakı saflarına katmak amacıyla işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydeden başkanlar, Altınözü’nün sorunlarını ve çözüm yollarını da istişare ettiler.

ALTINÖZÜ’NDE SON SÖZ MİLLETİN

Daima geri planda bırakılan Altınözü’nün önümüzdeki dönemde bölgenin yıldızı haline gelmesi için Millet İttifakı’nın Altınözü’nde belediye başkanlığını kazanması gerektiğini kaydeden Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, “Kısa süre önce gerçekleştirilen genel seçimlerde CHP ile Saadet Partimizin de içinde bulunduğu blok, önemli bir oy potansiyeline ulaştı. Altınözü’müzden çıkan oy da bunun kanıtıdır. Önümüzdeki yerel seçimlerde de genel merkezlerin uygun görmesi halinde bizler Saadet Partisi ve CHP Altınözü İlçe Teşkilatları olarak işbirliğine hazırız. Kıbrıs Barış Harekatı’nı kazandıran birliktelik ruhunu Altınözü’nde hakim kılmak amacıyla üzerimize düşen görevi Altınözü’müzde yerine getirmeye varız. Altınözü’müzün sorunlarını en iyi bilenler olarak çözüm yollarını da gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde halkımız ile sık sık paylaşıyoruz. Bugün benim şahsımda Saadet Partisi Altınözü İlçe teşkilatımı ağırlayan CHP İlçe Başkanı sayın Hamit İsaoğullarına nezaketinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Hamit İsaoğuları, ziyaretinden ve istişarelerde gösterdiği uzlaşmacı yaklaşımından dolayı Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan’a teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.