A.HATAYSPOR KASIMPAŞA DEPLASMANINDA

A.HATAYSPOR KASIMPAŞA DEPLASMANINDA

Spor Toto Süper Ligin 20.hafta karşılaşmasında Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor. Süper Ligde iddialı çıkışını devam ettirmek isteyen bordo beyazlı ekipte hedef mutlak 3 puan. Kasımpaşa kulübü ise küme düşme hattından uzaklaşmak için galibiyet arayacak. Atakaş Hatayspor, 32 puanla 5.sırada bulunurken, Kasımpaşa kulübü ise 15 puanla 18.sırada bulunuyor.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Atakaş Hatayspor’da Afrika Kupasına giden oyuncuların eksikliği can sıkıyor. Munir Mohammedi, Adama Traore ve Ayoub El Kaabi Afrika Kupasına giden oyuncular arasında yer alıyor. Burak Çamoğlu ise sakatlığı sebebiyle mücadelede forma giyemezken Ruben Ribeiro kart cezalısı olduğundan kadroda bulumayacak.

DÜDÜK SARPER BARIŞ SAKA’DA

8 Ocak saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmanın hakemi Sarper Barış Saka oldu. Saka’nın yardımcıları Ata Yıldırım ve Mehmet Salih Mazlum olurken mücadelenin dördüncü hakemliğini Tarık Güldal yapacak.

HATAYSPOR MUHTEMEL 11

Bordo Beyazlılarda eksikler bulunurken ilk 11’in şöyle olması tahmin ediliyor;

Abdullah Yiğiter

Kamil Ahmet Çörekçi

Burak Öksüz

Fatih Kurucuk

Sam Adekugbe

Mehdi Boudjemaa

Isaac Sackey

Muhammet Mert

Saba Lobjanidze

Dylan Saint Louis

Mame Diouf. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.