DEMİREL: MUSLERA BENDEN DAHA İYİ KALECİ

DEMİREL: MUSLERA BENDEN DAHA İYİ KALECİ

Fenerbahçe’nin simge isimlerinden biri olan eski kaleci, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kendisine sorulan bir soru üzerine gündem olacak bir açıklamada bulundu. Kalecilik döneminde Galatasaray’ın yıldız kalecisi Fernando Muslera ile arasında rekabetin hatırlatıldığı Demirel, yaptığı açıklamada, “Muslera benden daha iyi kaleci. Galatasaray’ın değeri. Gitmesi herkesi üzer. Ben kalması ve Galatasaray’da jübile yapması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray ise Okan hocanın doğru planlamasıyla şampiyon oldu. Okan hoca bu oyuncu grubunu iyi yönetti ve liderlik yaptı. Oyuncuları kendine inandırmış ve bence en büyük özelliği de bu” değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe’nin kalecileriyle ilgili de düşüncelerini paylaşan başarılı teknik adam, “Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Uğurcan da aynı şekilde. İrfan da iyi gidiyor. Altay, Manchester’a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe’den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.