BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tüm vatandaşları bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne davet etti.

26-27 Ekim’de Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleştirilecek olan festival öncesinde bir mesaj yayınlayan Başkan Sarı, “8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizde buluşalım… Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizin 8.’sini bu yıl 26-27 Ekim’de Altınözü’müzün nazar boncuğu 15 Temmuz Milli İrade Parkı’mızda gerçekleştireceğiz. Altınözü’müzün kadim kültürünü, damak çatlatan lezzetlerini, doğasını ve misafirperverliğimizi tanıtacağımız festivalimizde ilk günkü coşku ile yeniden binlerce misafirimizi ağırlamaya hazırlanıyoruz. Çok çeşitli etkinlikler, birbirinden değerli konuklarımız ile tüm hemşehrilerimizi festival coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum.. Haydi Altınözü’m… 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizde buluşalım” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.