Başkan Sarı’dan yol müjdesi

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Altınözülü vatandaşlara yol çalışmalarıyla ilgili müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Sarı’dan yol müjdesi

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Altınözülü vatandaşlara yol çalışmalarıyla ilgili müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu.
Başkan Sarı konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ana damarı olan yollarımızı uluslar arası standartlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Altınözü’nün kangren haline gelen yol sorununu yaptığımız çalışmalarla %95 oranında çözdük. Yol yapım çalışmalarımız 48 mahallemizde vatandaşlarımıza en kaliteli ulaşımı sağlamak adına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe Merkezinde yapımı devam eden orta refüj, taş duvar ve peyzaj çalışmalarımızı İlçe Kaymakamımız Bülent Uygur ile birlikte inceledik. İlçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. İlçe Kaymaka-mımız Bülent Uygur ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan ana arterde yaptığımız incelemeler sonucunda yolumuzun daha hızlı tamamlanması için personelimize gerekli bilgilendirmeleri yaptık. Önümüzdeki dönemde eksik kalan yollarla ilgili de fizibilite raporlarımızı hazırlayarak gerekli makamlara ilettik. Biz göreve gelirken söz vermiştik. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Altınözülüler herşeyin en iyisine layıktır düsturu ile hareket ederek vatandaşımızın ayağının toza, çamura değmemesi için yol çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.