BAŞKAN TÜRKMEN’DEN İŞADAMLARINA ZİYARET

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Defne İlçe Teşkilatı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN İŞADAMLARINA ZİYARET

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Defne İlçe Teşkilatı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ve beraberinde ki heyet Defne’nin her noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Defne’li esnaflarla görüşen sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Türkmen ve beraberindekiler, son olarak işadamlarını ziyaret etti.İşadamlarına gerçekleştirilen ziyarette Başkan Türkmen 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinirken, Ülkemiz için AK Parti belediyeciliğinin Hatay’ın her ilçesine gelmesi gerektiğini söyledi.AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ile birlikte İlçe Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Leman Türk ve Gençlik Kolları ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

İşadamlarına ziyaretler kapsamında Kanaat önderlerinden Sedat Bilgin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İşadamı Selahattin Eskiocak, Isuzu Bayii İşadamı Vedi Öztoprak, Cemali Petrol işletme sahibi İşadamı Mehmet Cemali, Volkan Özkaya, Emir Kavasoğlu, Mehmet Korkmaz, Adnan Öksüz, Tufan Cemali, Metin Cemali ve daha birçok işadamı ziyaret edildi.

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen Hatay’ı ve Defne’yi hak ettiği yere getireceklerini belirterek Defne’nin belediyecilik anlamında geride kaldığını ve bunun AK Parti belediyeciliği ile telafi edileceği söyledi. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.