BAŞKAN TUTAR’DAN AHDE VEFA ZİYARETİ

BAŞKAN TUTAR’DAN AHDE VEFA ZİYARETİ

Hatay Memur Sen Başkanvekili ve Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, uzun yıllardan bu yana dostluğu bulunan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ahde vefanın sürdüğünü bir kez daha gösteren Başkan Tutar, Çinçin’e, kısa bir aranın ardından görevine yeniden devam etmesinden dolayı memnuniyetini ileterek çalışmalarında üstün başarı dileklerini iletti. Başkan Tutar, ziyaretle ilgili yaptığı kısa açıklamada; “Antakya Tic. ve San. Odası Bşk kıymetli ağabeyim Hikmet Çinçin’e makamında ziyarette bulundum. Hatay ve Antakya’nın yeniden ayağa kalkması konusunda istişarede bulunduk Sn. Başkanıma misafirperverliğinden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ATSO Başkanı Çinçin de Tutar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek uzun yıllardır devam eden dostluğun bu ziyaretle daha da pekiştiğini söyledi. İkilinin samimi bir ortamda süren görüşmesi hatıra fotoğrafı ile noktalandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.