ESNAFLARIMIZ KENTİMİZİN LOKOMOTİFLERİDİR

ESNAFLARIMIZ KENTİMİZİN LOKOMOTİFLERİDİR

Geçmişte Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı görevini de yerine getiren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her zaman esnafın yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Antakya genelinde devam ettiği inceleme ziyaretlerine mola veren Başkan Yılmaz, soluğu Uzun Çarşı esnafının yanında aldı. Esnafın her platformda derdini dinleyen ve makul çözüm önerileri üreterek gönüllerde taht kuran Başkan Yılmaz, yakın zamanda Uzun Çarşı restorasyon çalışmaları ile Uzun Çarşı’nın çehresinin değişmesine öncülük etmiş, tüm esnafların takdirini kazanmıştı.

Başkan Yılmaz beraberindeki Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ile birlikte Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, en kısa zamanda sorunlara yönelik çözümlerle esnafın hizmetinde olacaklarını bildirdi. Başkan Yılmaz, sohbetin sonunda esnaflara hayırlı işler dileyerek incelemelerine kaldığı yerden devam etti.

YILMAZ: ESNAFIN İSTEKLERİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Uzun Çarşı’daki esnaflarla istişarelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız kentimizin lokomotifleridir. Onlar sayesinde ilimiz ekonomisi ayaktadır. Onların daha iyi ticaret yapabilmeleri için şartlarını iyileştirmek de bize düşer. Bu sebeple esnaflarımızla sürekli istişare içindeyiz. Bugün de esnaflarımızın değerli önerilerini dinledik. Yaptığımız istişareler ile de çalışmalarımıza yön vereceğiz.

Tüm esnaflarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Onların istekleri başımızın üzerindedir” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.