Başkan Yaman yaşlıların yanında

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın, göreve geldiğinden bu yana yaşlı, dezavantajlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenli olarak sürdürdüğü ziyaretlerinde bu haftaki durak Gümüşgöze, Tavla ve Çekmece Mahalleleri oldu.

Başkan Yaman yaşlıların yanında

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın, göreve geldiğinden bu yana yaşlı, dezavantajlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenli olarak sürdürdüğü ziyaretlerinde bu haftaki durak Gümüşgöze, Tavla ve Çekmece Mahalleleri oldu. Defne Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının eşlik ettiği ziyarette Başkan Yaman; evlerinde ziyaret ettiği yaşlılarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledi; onlara yalnız olmadıklarını hissettirdi. Başkan Yaman’ı evlerinde görünce oldukça şaşıran ve mutlu olan yaşlılar, kendilerine verdiği kıymet, ilgi ve destek için Başkan Yaman’a gönülden teşekkür ettiler. Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, bu tür insana dokunan etkinlikleri oldukça önemsediklerini ifade ettiği konuşmasında: “Hayat denen uzun yolda tecrübeleri ile bizlere ışık olan, yaşanmışlıklarıyla yüreğimizi ısıtan değerli büyüklerimizi ziyaret edip, onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmiş olmanın huzuru paha biçilemez. Yaşamımızın temel değerlerini borçlu olduğumuz saygıdeğer büyüklerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Yaşlılarımızın fiziksel- zihinsel olarak zayıfladıkları ve en hassas oldukları yaşlılık dönemlerinde, rahat etmelerini sağlamak onların yaşam kalitesini arttırmak başlıca görevimizdir.” açıklamalarında bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.