AK PARTİ’DE BAŞKAN GÜLER FARKI…

Hatay AK Parti’de 1 Nisan da yapılan ilk kongresinden sonra hızlı bir toparlanma süreci yaşanıyor

AK PARTİ’DE BAŞKAN GÜLER FARKI…

Hatay AK Parti’de 1 Nisan da yapılan ilk kongresinden sonra hızlı bir toparlanma süreci yaşanıyor.
Partinin kurulduğu 2002 yılından bu yana çok sayıda il başkanı görev yaptı hepside son derece başarılı çalışmalar yaptılar. Ancak 1 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın dile getirdiği ” örgütlerde metal yorgunluğu ” Hatay ak parti teşkilatında da ciddi şekilde hissediliyor.”1 nisan da yapılan il kongresinde il başkanlığına seçilen İbrahim Güler teşkilatlardaki metal yorgunluğunu ve hantallığı ortadan kaldırmak için yoğun bir çalışma programı başlattı.24 Haziran erken genel seçimlerinde İbrahim Güler başkanlığındaki Hatay ak parti bütün Türkiye’ye örnek olabilecek bir çalışma performansı gösterdi ve 11 millet vekilinden 5’ini AK Partiye kazandırdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Hatay’ın Uç beyi İbrahim Güler AK Parti Hatay teşkilatını yakından tanıyan tecrübeli bir siyasetçi olmasından dolayı teşkilatlardaki, dağınıklığı ve milletvekilleri arasındaki çekişmeleri hızlı bir şekilde gidermeyi başardı.
24 haziran seçimlerinden bu yana İl Başkanı İbrahim Güler ve 5 milletvekilinin uyumlu çalışması Hatay ” AK Partide ciddi anlamda bir motivasyon sağladı .
Hatay AK Parti bütün teşkilatlarıyla mart 2019 da yapılacak yerel seçimlere odaklanmış durumda. Bugün elinde bulunan 11 ilçe belediyesini Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni katarak zaferini taçlandırmak istiyor Hatay Büyükşehire ” Gönül Belediyeciliği ve
AK Parti belediyecilik anlayışını yerleştirmek ve Hatay’ın hak ettiği hizmetleri vermek isteyen AK Parti Hatay Büyükşehir Adayını büyük bir titizlikle aramaya devam ediyor. Hatay Büyükşehir belediye başkanı lütfü savaş’ın korkulu rüyası haline gelen ak parti il başklanı İbrahim Güler genel merkez ile birlikte adaylık arayışını adeta kılı kırk yararak sürdürüyor büyük şehir belediye başkanı Lütfü Savaş’ın yanlış proje ve uygulama-larına yaptığı haklı eleşti-rilerle Hatay kamaoyunu takdirini toplamış durumda görünüyor. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak belediyenin imkanlarını merkezi iktidarın olanaklarıyla birleştirmek, Hatay’ın hizmetlerinden yoksun kalan Hatay’a hak ettiği hizmetleri yapmak istiyor.
Haber: Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.