BAŞKAN YAPAR ÇALIŞIYOR, ANTAKYA AYAĞA KALKIYOR

BAŞKAN YAPAR ÇALIŞIYOR, ANTAKYA AYAĞA KALKIYOR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın çalışmalarıyla Antakya depremin etkilerinden arınarak yeniden ayağa kalkıyor.

Enkaz kent Hatay’ı inşa ve ihya çalışmalarını temelden başlatan Başkan Yapar, mahallelerdeki ihtiyaçları belirledikten sonra çalışmalara dört koldan başladı. 95 mahallede yol, altyapı, yeşil alan, vatandaşlara yardım çalışmaları başta olmak üzere tüm alanlarda yetki sınırlaması olmadan çalışan Başkan Yapar’ın kısa süreli çalışmaları ile Antakya depremin enkazının altından kalkılacağına dair işaretler vermeye başladı. 3 ay gibi kısa sürede etkisini gösteren Başkan Yapar’ın çalışmaları en çok da Antakya halkını memnun etti.

YAPAR KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

REKLAM ALANI

Gazetemize çalışmalarla ilgili demeç veren Başkan İbrahim Naci Yapar; “Güzelburç mahallemizde başlattığımız yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Zemin düzenleme işleri tamamlanan yolumuzda sathi asfalt kaplama çalışmaları başladı.  Antakya’mızda hasarlı yol kalmayana kadar çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

Depremin üzerinden bir buçuk yıl geçti, artık daha hızlı toparlanma zamanı.. İşletme kuran vatandaşlarımızın tüm iş ve işlemlerinde yanlarında oluyor, süreçlerine destek veriyoruz. İşyeri açma sürecini zorlaştıran belediye değil, aksine vatandaşının yanında, hizmeti ayağına kadar götüren, süreci kolaylaştıran belediye olmaya kararlıyız. Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Umut Arpacı’yı AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Boyacıoğlu ile birlikte ziyaret ettik.

Sayın Arpacı bize şehrimizde devam eden ve yapılması planlanan yol çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. Şehrimizin imar ve inşası için uyum içerisinde çalışma gayretiyle biz de üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Boyacıoğlu, belediye meclis üyelerimiz ve başkan yardımcılarımız ile birlikte Tanışma Mahalle Muhtarımız Abdurrahman Arslan ev sahipliğinde organize edilen programda vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Tanışma Mahallemizin daha güzelleşebilmesi için muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini istişare ettik. Antakya’mız için yapılacak çok işimiz, yürünecek çok yolumuz var. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin, özledikleri Antakya’yı el birliğiyle ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.