BAŞKAN YAPAR HALKLA BÜTÜNLEŞTİ

BAŞKAN YAPAR HALKLA BÜTÜNLEŞTİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar her kesime hitap eden hizmetleri hayata geçirerek kent halkıyla bütünleşti. Adaylık sürecinden itibaren halkla daima içiçe olan ve her vatandaşın sorununu dinleyerek çözüm üretme uğraşında olan Başkan Yapar, çalışmalarıyla takdir topladı. 95 mahallede binlerce sokağın tertemiz olması, yüzlerce parkın bakımının yapılması, kentin toplu yaşam noktalarının depremin getirdiği kirlerden arınması için talimat veren Başkan Yapar, yeni Antakya için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

“VATANDAŞA SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Çalışmalarla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Başkan Yapar; “Antakya’mızı ayağa kaldırma yolunda bize %50’nin üzerinde destek veren ve gücümüze güç katan hemşehrilerimize söz verdiğimiz Antakya’yı kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Vatandaşımızın isteği bizim için emirdir. Onlara sorun değil çözüm üreten, bahanelere sığınmadan hizmet eden bir belediye olacağız ve 5 yılın sonunda yeni Antakya’mızı herkese sunacağız” şeklinde konuştu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.