BAŞKAN YAPAR İLE ANTAKYA KALKINACAK

BAŞKAN YAPAR İLE ANTAKYA KALKINACAK

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın çalışmalarıyla Antakya kalkınmaya devam ediyor.

Tüm birimleriyle yeni Antakya’yı oluşturmak adına çalışan Başkan Yapar, son olarak Fen İşleri birimi tarafından yapımına devam edilen yol çalışmalarını inceledi. İncelemeler ile ilgili Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada;  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürdüğü, bu kapsamda yol açma, zemin düzenleme, malzeme serme, asfalt, parke döşeme çalışmaları, hasar gören beton yollarda onarım çalışmaları ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi. Çalışma gerçekleştirilen noktalar şu şekilde sıralandı; Karlısu Mahallesi, Akcurun Mahallesi, Saraykent Mahallesi, İplik Pazarı Mahallesi.

PARK VE YEŞİL ALANLAR GÜZELLEŞTİRİLİYOR

REKLAM ALANI

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki 95 mahallede park ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin şehir genelindeki park ve yeşil alanlardaki çim biçme, ağaç budama, yabani ot temizliği, yeşil alanlarda sulama, parklarda bakım, onarım ve yenileme çalışması, parklarda oyun grubu tamiri ve kauçuk zemin döşeme çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca park ve yeşil alanların güzel bir görünüme kavuşması için çalışmaların devam edeceği vurgulandı. Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin çalışma gerçekleştirdiği mahalleler şu şekilde sıralandı; Üzümdalı Mahallesi, 15 Temmuz Milli İrade Parkı, Vali Ürgen Parkı ve  Küçükdalyan Mahallesi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Antakya’nın tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarının gece gündüz aralıksız olarak devam ettiği, bu kapsamda cadde ve sokaklarda yıkama aracı ile periyodik olarak yıkama çalışmaları, semt pazarlarının kurulduğu alanlarda temizlik çalışmalarının yanı sıra süpürge, moloz kaldırma, çöp konteynerleri yenileme, ibadethane temizliği, kapsamlı temizlik ve metruk alan temizliği gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada; Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz durmaksızın şehrin her köşesinde vatandaşların temiz ve ferah bir yaşam alanlarına sahip olmaları için temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.