ERZİN BELEDİYESİ’NDEN RESTORAN HİZMETİ

ERZİN BELEDİYESİ’NDEN RESTORAN HİZMETİ

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmaoğlu, ilçede bulunan Burnaz Plajı’nda belediye tarafından işletilecek olan restoranın hizmete girdiğini açıkladı.Her yaştan vatandaşın gönül rahatlığıyla karınlarını doyurabilecekleri, her keseye uygun fiyatlarla hizmete giren restoran yılın 365 günü hizmet verecek.

ELMASOĞLU: KAHVALTI HİZMETİMİZ DE BAŞLAYACAK

Başkan Elmasoğlu tüm vatandaşları restoranın lezzetlerini tatmaya davet etti. Elmasoğlu yaptığı açıklamada; “Burnaz Plajımızda Bulunan Belediyemizin İşleteceği Lokantamızı 08 Ekim Cumartesi Günü Öğle Yemeği İle Birlikte Halkımızın Hizmetine Açılmıştır. Burnaz Plajımızda Ailenizle Birlikte Gidebileceğiniz, Misafirlerinizi Götürebileceğiniz,  Birbirinden Lezzetli Kebap, Izgara Çeşitleri, Balık, Salata ve Meze Çeşitlerini Bulabileceğiniz Nezih Bir Ortamda 365 Gün Hizmet Verecek Lokantamıza Herkesi Bekliyoruz. Bilahare Duyuracağımız Çok Yakın Zamanda da Hafta sonu Kahvaltı Hizmetimiz de Başlayacak” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.