TÜRKİYE’NİN EN BABA ESNAF BAŞKANI NURETTİN KOYUN, HATAYLI DEPREMZEDE ESNAFI ÇARESİZ BIRAKMIYOR

TÜRKİYE’NİN EN BABA ESNAF BAŞKANI NURETTİN KOYUN, HATAYLI DEPREMZEDE ESNAFI ÇARESİZ BIRAKMIYOR

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en babacan esnaf temsilcilerinin başında gelen ahilik teşkilatının yüzakı Serinyol Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, depremzede esnafı çaresiz bırakmadı. Hatay’ın en yetkili esnaf temsilcilerinden olan ve Antakya’dan Defne’ye, diğer yakın ilçelere değin geniş bir esnaf camiasına hitap eden Başkan Koyun, başarılı çalışmalarıyla Hatay’da depremzede tüm mal varlığını yitiren esnaflara bankaların dahi sunmadığı imkanları geniş ödeme imkanı sunarak esnafı zor zamanında rahatlatıyor. Esnaflara ağabey ve baba şefkati göstermesinin yanında her esnafın derdine yetişmeye çalışması çalışkanlığını gözler önüne sererken, Hataylı esnaflar, toparlanmak için Başka Koyun’un kapısını sürekli aşındırıyor.

BANKALAR ESNAFIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZKEN, BAŞKAN KOYUN ESNAFA KOL KANAT GERİYOR

Hatay’da dünya tarihine geçen deprem felaketinin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen depremzede esnaflara hiçbir kolaylık göstermeyen bankalar esnafın adeta gözünün yaşına bakmıyor. Buna rağmen depremi diğer esnaflar gibi yaşayan ve esnafın derdini yakından bilen Başkan Nurettin Koyun, gereken tüm imkanları sınırsız kaynak, güvenli ödeme prensipleriyle depremzedelerin hizmetine sunarak Hatay’ın ayağa kalkması yolunda esnaflara adeta babalık yapıyor. Hatay’ın kalkınması için öncelik olarak esnafın kalkınması gerektiğinin bilincinde olan Başkan Koyun, esnafların kalkınması için ödemeleri de uygun şartlarda yaparak hiçbir esnafı çaresiz bırakmıyor.

ESNAFA KAPISI ARDINA KADAR AÇIK

Hataylı esnafların umutlarını yeşerten Serinyol Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, kapılarını esnaflara ardına kadar açarak her zaman yanlarında olduğunu belirterek ahilik teşkilatının yüz akı olmaya devam ediyor. Her yardım isteyene yardımcı olarak esnafları çaresizliğin ortasında binbir çare ile ağırlayan Başkan Nurettin Koyun’un yaptığı desteklerden oldukça memnun olan esnaf camiası, Nurettin Koyun’a seslenerek; “Babamız, merhum Abdülkadir Teksöz’ün izinden giderek esnaflara babalık yapan Nurettin Koyun başkanımız Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Esnaflara bu zor dönemde kol kanat gerdiğiniz için bizler geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Allah sizden milyon kere razı olsun” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.