BAŞKAN YELOĞLU YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

BAŞKAN YELOĞLU YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu aralarında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın da olduğu yeni üyelere rozet taktı.Her geçen gün üye sayısını arttırarak kapsam alanını genişleten birliğin daha geniş kitlelere ulaşması adına çalışmalarını var gücüyle sürdüren Başkan Yeloğlu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a rozet taktı. Daha sonra da Jandarma Asayiş Vakfı Genel Müdürü Hakan Saraç, jandarma Asayiş Vakfı Yatırım Müdürü Atilla Önal ve İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Mehmet Demirtaş’ı makamda ağırladı. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu temaslarda ziyaretçilerine birliğin amacı, çalışmaları ve hedefleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Yeloğlu, tek hedeflerinin belediye başkanları için başkanlıkları bittikten sonra da kazanımlar sağlayarak müreffeh bir hayat sürmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

YELOĞLU: TÜM ZİYARETÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

TBBB Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, birliği kurarken hedefledikleri sayılara erişmek için tüm yönetim kurulu olarak durmaksızın çalıştıklarını belirtti. Başkan Yeloğlu yoğun geçen günün ardından yaptığı değerlendirmede; “Bugün Türkiye Belediye Başkanları Birliğimizi ziyaretleriyle onurlandıran Jandarma Asayiş Vakfı Genel Müdürü Hakan Saraç, jandarma Asayiş Vakfı Yatırım Müdürü Atilla Önal, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Mehmet Demirtaş beylere çok teşekkür ederim. Türkiye Belediye Başkanları Birliği olarak hedefimiz Türkiye’deki tüm belediye başkanlarımızı bünyemize katmaktır. Belediye başkanlarımızın görev süreleri sonrasında haklarının korunması ve yeni kazanımlar elde edilmesi adına yönetimimizle birlikte durmaksızın çalışacağız. 81 ilimiz, 973 ilçemizdeki belediye başkanlarımızı ve geçmiş dönem belediye başkanlarımızı birliğimize üye olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın da oldukça faydalı proje için gece gündüz demeden çalışan Yeloğlu ve yönetimine teşekkürlerini sundu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.