BAYRAKDAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

BAYRAKDAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar eğitim çalışanlarıyla buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Bayrakdar bu kapsamda Antakya İlkokulu sabahçı devre ve Özbuğday Ortaokulu sabah ve öğlenci devrede görev yapan eğitimcilerin yanı sıra Beyhan Gençay Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ziyarette bulundu. Başkan Bayrakdar, eğitimcilerle bir toplantı yaparak gündemi değerlendirdi.

“TÜM EĞİTİMCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bayrakdar yaptığı değerlendirmede; “Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay’ın birlikte yürüttüğü, Okulumda KAN’PANYA Var Projesi kapsamında  Beyhan Gencay Ortaokulunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yönetim kurulu üyelerimiz Cemal Gülistan, Ertan Bozkır ve Nizam Aşkar  ile beraber katılım gösterdik. Bu projede görev alan okul müdürü Osman Bingöl  başta olmak üzere müdür yardımcısı arkadaşlarıma  proje kapsamında görevli arkadaşımız  Müge Yılmaz ve diğer görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Antakya İlkokulu sabahçı devre ve Özbuğday Ortaokulu sabah ve öğlenci devrede görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Gündemdeki konuları birlikte değerlendirerek görüş alışverişinde bulunduk. Katkıları dolayısıyla okul müdürleri  Veysal Dumancı ve Halit Yaylacı başta olmak üzere tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ederim çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.