BAHAR GELDİ, SICAKLAR COŞTU

BAHAR GELDİ, SICAKLAR COŞTU

Baharın gelişiyle hava sıcaklıkları artmaya başladı. Nisan ayının son günlerine yaklaşırken meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre yurdun doğu kesiminde sağanak yağışı beklentisi devam ediyor. Hava sıcaklıkları ise Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Ağrı ve Mardin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi beklenmektedir. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİNDE HAVA

AKDENİZ

Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Orta Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

HATAY, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

ADANA, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA, 30°C
Az bulutlu ve açık

MERSİN, 27°C
Parçalı ve az bulutlu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.