BAŞKAN YILMAZ, 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYAN RIZA KAYAALP’I TEBRİK ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalyayı kazanarak 4. kez dünya şampiyonluğu yaşayan Rıza Kayaalp’ı tebrik etti.

BAŞKAN YILMAZ, 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYAN RIZA KAYAALP’I TEBRİK ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalyayı kazanarak 4. kez dünya şampiyonluğu yaşayan Rıza Kayaalp’ı tebrik etti. Yılmaz:” Sporcumuza bizleri gururlandırdığı için teşekkür ediyor, başarılarının ve rekorlarının devamını diliyorum.”dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Kazakistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 130 kilo finalinde Kübalı rakibi Oscar Pino Hinds’i mağlup etmeyi başaran milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, altın madalyayı kazanarak 4. kez dünya şampiyonluğu yaşayan ilk Türk sporcu oldu.Sporcumuza bizleri gururlandırdığı için teşekkür ediyor, başarılarının ve rekorlarının devamını diliyorum.”dedi. HABER MERKEZİ

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.