BAŞKAN YILMAZ TOKİ KONUTLARINI İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ TOKİ KONUTLARINI İNCELEDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Belediyesi meclis toplantısının ardından meclis üyeleriyle birlikte TOKİ konutlarını inceledi.

Gülderen Mahallesi’nde yapımı süren TOKİ konutlarını inceleyen ve örnek daireyi gezen Başkan Yılmaz, en kısa sürede TOKİ konutlarının tamamlanacağını ve vatandaşların konutlara yerleştirileceğini belirtti. Antakya’da, TOKİ ve Baykar tarafından yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor. Gülderen Mahallesi’nde 5 bin 871 deprem konutu yapılacak ve Baykar, bölgede 350 konut inşa ediyor. Çalışmalar gece ve gündüz devam ederken, Başkan Yılmaz da yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

“RABBİM DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Başkan Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada; “Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Gülderen Mahallemizde inşası devam eden TOKİ evleri şantiyesinde ve örnek evde incelemelerde bulunduk. Rabbimin izniyle bitmek üzere kısa sürede teslim edecekler inşallah.

Çalışmalar son hız devam ediyor. Rabbim devletimize zeval vermesin. 5-6 binada katlar çıkmış durumda. Herhangi bir sıkıntı yok rabbime şükür. Antakya’mız en kısa sürede kalıcı konutlarına kavuşacak” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.