BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞOFÖR ESNAFINA MORAL DESTEĞİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞOFÖR ESNAFINA MORAL DESTEĞİ

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, şoför esnaflarının yanında olmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği Kırıkhan Kooperatifi ve Pac Kooperatifini ziyaret ederek ilçeler arasında hizmet veren esnafları dinledi. Esnafların sorunlarını ve şikayetlerini dinleyen Yılmaz, gereken düzenlemelerin yapılması için çalışacağını belirtti.

YILMAZ: ŞOFÖRLERİMİZE HAYIRLI İŞLER DİLERİM

Başkan Yılmaz, temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya-İskenderun arası yolcu taşımacılığı yapan Pac Kooperatifini ziyaretimizde bizleri ağırlayan Mehmet Kırtışoğlu Başkanımıza ve üyelerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.

Antakya-Kırıkhan arası yolcu taşımacılığı yapan Kırıkhan Kooperatifini ziyaretimizde tarafımıza gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Başkanımız Mehmet Karataçe’ye kıymetli üyelerimize teşekkür eder, hayırlı işler bol kazançlar dileriz” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.