BAŞKAN BAYRAKDAR EĞİTİMİ AYAKTA TUTUYOR

BAŞKAN BAYRAKDAR EĞİTİMİ AYAKTA TUTUYOR

Memur-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Hatay’da eğitim sektörünü ayakta tutmaya devam ediyor.

Kurmaylarıyla birlikte ilçe ilçe gezen Başkan Bayrakdar, eğitim camiasının temsilcilerini ziyaret ediyor, sorunlarını dinleyerek üst mercilere aktarıp çözümü için elinden gelen çabayı gösteriyor. Başkan Bayrakdar bu kapsamda Erzin ve Dörtyol’da temaslarda bulundu. Başkan Bayrakdar Yönetim Kurulu üyeleriCemal Gülistan ve Şükrü Yılmaz ve Dörtyol Eğitim Bir Sen ilçe başkanı Cumali Toğar ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’u ziyaret etti. Toksoy ile ilçedeki eğitimin gündemini değerlendiren Başkan Bayrakdar, Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerinin daima yanlarında olduklarını belirterek, eğitimcilerin haklarının arttırılması adına mücadelelerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

“MEHMET TOKSOY’A BAŞARILAR DİLERİM”

Çalışmalarında Toksoy’a başarı dileyen Bayrakdar ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada, “6 Şubat depremi sonrası yaşadığımız travma bizleri derinden sarssa da yolumuza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Tüm zorluklarına rağmen hayat devam ediyor. Bizlerde Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şubesi olarak ilçe ziyaretlerimize başladık. Dörtyol teşkilatımızı yenilenen teşkilat seçimlerimizden sonra ziyaret edememiştik. Yönetim kurulu üyelerimiz Cemal Gülistan ve Şükrü Yılmaz ile beraber Dörtyol teşkilatımızı hizmet binamızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bir yandan da Dörtyol’da deprem sonrası eğitim durumu ile ilgili bilgi aldık. Ziyaretimizde izinli olduğu için makamında ziyaret edemediğimiz Dörtyol ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Toksoy’u görme imkanımız oldu.Misafirperverlikleri Dolayısıyla Dörtyol Eğitim Bir Sen ilçe başkanımız Cumali Toğar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve teşkilatımızın çok değerli yöneticilerine şahsım ve Teşkilatım adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ZİYARETLER ERZİN İLE DEVAM ETİ

Başkan Bayrakdar ziyaretlerine Erzin ilçesi ile devam etti. Erzin’de Erzin İlce Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu ve Eğitim Bir Sen Erzin ilçe başkanımız Murat Karademir’i, Erzin Akenerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erzin Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni, Erzin Şükrüpaşa Ortaokulu ve Erzin İmam Hatip Ortaokulu ziyaret eden heyet, kurumların amirleriyle de toplantılar gerçekleştirdi. Başkan Bayrakdar, eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin haklarının iyileştirilmesinin eğitimin geleceği açısından daha iyi olduğunu kaydeden Başkan Bayrakdar, gelecek kaygısı olmayan eğitimci öğrencisine daha faydalı olur Burada bize düşen görev öğretmenlerimizin üzerlerindeki maddi stres yükünü hafifletmektir. Biz sendika olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Bayrakdar, eğitim kurumları ziyaretlerine her gün farklı ilçelerde devam edeceklerini kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.