BAŞKENTTE 8 YAŞ KATEGORİSİNDE İKİNCİ OLDU

BAŞKENTTE 8 YAŞ KATEGORİSİNDE İKİNCİ OLDU

Başkentte Çubuk Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Açık Satranç Turnuvasına Hatay’dan katılan Arsuz Onur Satranç Kulübü öğrencisi Mehmet Deniz Yıldıran, 8 yaş kategorisinde ikinci oldu.Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Ankara Çubuk Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda Hatay’ın Arsuz ilçesini temsilen Onur Satranç Kulübü öğrencisi Mehmet Deniz Yıldıran, 8 yaş kategorisinde rakipleriyle mücadele etti.

Küçükler kategorisinde rakipleriyle eşleşen satranççı Mehmet Deniz Yıldıran, yeteneği ve stratejik zekasıyla turnuvanın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Bu başarılı performansı, hem kendisinin hem de kulübünü gururlandırdı.

Onur Satranç Kulübü yönetimi, Uluslararası organizasyonda Hatay’a ikincilik kupasını taşıma başarısı gösteren 8 yaşındaki Mehmet Deniz Yıldıran’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, gelecekteki turnuvalarda da kendisine başarılar dileğini iletti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.