ATSO ÜYELERİYLE GÜÇLÜ

ATSO ÜYELERİYLE GÜÇLÜ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Samandağ’da oda üyelerini ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini yerinde inceledi.

Ziyaretlerde Başkan Çinçin’e Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Şahutoğlu ile Erdoğan Ray, Komite Üyesi Sezgin Gümüş ve ATSO üyesi Özer Ökten eşlik etti. Başkan Çinçin, Samandağ’daki ATSO üyelerinden Öz Samandağ Öğrenci Servisi-Safi Tum, Cem Beyazıt İnşaat-Mengelli Mobilya-Hasan Mengelli, Berrak Cam-Nevzat Berrak, Samandağ Deniz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr.Murat Şefikoğulları, Denizcan Tarım ve Jasmin Gıda-Mahmut Can, Doğancan Tarım-Doğan Can, Arvenn Tarım-Abdullah Can, El-Mina İnşaat-Ali ve Kenan Doğru, Kurtuluş Öğrenci Servisi-Hikmet ve İlhan Kurtuluş, Zirve Yapı-Ferit ve Ali Koku, Arcem Petrol-Nasır Latifeci, Güven Yol Sürücü Kursu/Şerif Dönmez’i, Aheste Gıda/Necdet Fırıncıoğulları’nı, Yok-Yok Market/Oktay Bireyşoğlu’nu, Bizim Evim Turizm/Gökçe Tuncay’ı, Öz Okur Kuruyemiş/Fehmi Okur’u, Üçler Petrol/Behçet Gümüş’ü, Arçelik Yetkili Servisi/Cemil Düzel’i, İstikbal Bayi/Mari Fırsatbul’u ve İrfan Sürücü Kursu/Hülya Balıkçı’yı ziyaret ederek sektörleri ile ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini istişare etti. Çinçin, Samandağ’ın sosyal ve ekonomik durumu, oda faaliyetleri ve üyelerin sektörlerine yönelik talep ve önerilerini de aldı.

ÇİNÇİN: ÜYELERİMİZ İLE GÜNDEMİ İSTİŞARE ETTİK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Samandağ ziyaretleri ile üyelerin çalışmalarını daha yakından inceleme fırsatı bulduklarını kaydetti. İş insanlarının imkanlarının arttırılması, yeni ufuklar açılması ve şikayetlerin dinlenme imkanı bulunduğu ziyaretlerin son derece yararlı olduğunu ifade eden Çinçin, bu ziyaretlerin sık sık devam edeceğini belirterek, tüm iş insanlarına ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.