HATAYSPOR ÖMER FARUK BEYAZ’LA ANLAŞTI

HATAYSPOR ÖMER FARUK BEYAZ’LA ANLAŞTI

Atakaş Hatayspor 19 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ömer Faruk Beyaz’la prensip anlaşmasına vardı. Teknik direktör Volkan Demirel’in ısrarla istediği ifade edilen genç oyuncunun kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Fenerbahçe altyapısından yetişen ve kulübüyle sözleşme imzaladıktan sonra çok fazla süre alamayan Ömer Faruk Beyaz’ın sözleşmesi 2021 yılında sona erdi. Genç oyuncu Sarı-Lacivertlilerin yeni sözleşmesini kabul etmeyerek Alman ekibi Stuttgart’ın yolunu tuttu.
EN GENÇ KAPTAN
16 yaşındayken Fenerbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz, Sarı-Lacivertli ekibin tarihine geçti. O sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta Emre Belözoğlu, mücadelenin ikinci yarısında yerini Miha Zajc’a bıraktı. Emre, oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını 16 yaşındaki futbolcu Ömer Faruk Beyaz’a verdi. Ömer Faruk, o maçta en genç kaptan olma ünvanına sahip oldu.
GEÇEN SEZON NEREDEYSE OYNAMADI!
Geride bıraktığımız sezonun başında Magdeburg’a kiralanan Ömer Faruk Beyaz, Ocak ayında tekrar Stuttgart’a döndü. 19 yaşındaki oyuncu 2022/23 sezonunda 4 maçta sadece 69 dakika süre aldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.