BAYRAKDAR’DAN MALAZGİRT ZAFERİ’NİN 953. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

BAYRAKDAR’DAN MALAZGİRT ZAFERİ’NİN 953. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, Türk milletinin tarihindeki bu önemli zaferi ve kahraman ecdadımızı andı.

Bayrakdar, mesajında, Sultan Alparslan’ın “Size öyle bir vatan aldım ki ebediyen sizin olacaktır!” sözleriyle Malazgirt Meydanı’nda kazandığı büyük zaferin, Anadolu’nun kapılarını Türklere açarak asırlar boyunca sürecek bir medeniyetin temellerini attığını vurguladı.

İsmail Bayrakdar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Malazgirt Zaferi, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda bir medeniyetin başlangıcıdır. Anadolu’nun kapıları bu zaferle açılmış ve bu topraklar ebediyen Türk yurdu olmuştur. Sultan Alparslan ve onun kahraman ordusu, cesaretleri ve kararlılıklarıyla tarihimizin en parlak sayfalarından birini yazmışlardır. Bu büyük zaferin 953. yıl dönümünde, Sultan Alparslan ve kahraman ordusunu rahmetle ve minnetle anıyorum. Ayrıca, vatanımızı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmetle yad ediyor, ecdadımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.