BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ ÇALIŞMALARIYLA İZ BIRAKTI

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ ÇALIŞMALARIYLA İZ BIRAKTI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışmalarıyla kentte büyük bir değişime imza atarak iz bırakmayı başardı.

Antakya’da kalıcı hizmetleri depremde hasar almadan günümüze kadar ulaşan, çoğu sığınak ve depo olarak deprem sürecinde hizmet veren projeleri ile kente iyi günde olduğu gibi kötü günlerde de hizmet verilmesini sağlayan Başkan İzzettin Yılmaz, 7’den 77’ye her yaşa hitap eden projelerle Antakya’da 5 yılı dolu dolu geçen başkanlık yaptı. Görev süresi 31 Mart’ta dolacak olan Başkan Yılmaz, 5 yıllık sürede 28 mahalleyi asfaltla buluşturdu. 875 bin metrekare parke yol, 20 bin metrekare kaldırım, 95 km sathi kaplama, 296 km stabilize yol yaptı. 190 park, 2 mesire alanının bakımını yaptı. 10 bin metrekare parke taşı kullandı. 190 parkın 130’u tamamen yeniledi. Tüm parklarda güneş enerjisi ile aydınlatma hizmeti getirdi. 8 yeni park açtı. 95 mahallenin yanı sıra 40’tan fazla konteyner kente hizmet veren Başkan Yılmaz, tüm vatandaşların takdirini kazanmayı başardı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A CANDAN TEŞEKKÜR

Antakya’da 5 yıl boyunca kente sayısız hizmet kazandıran Başkan İzzettin Yılmaz’dan memnun olan vatandaşlar, tüm hizmetlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a, deneyimli yardımcılarına ve teknik ekiplere teşekkür ettiler. Özellikle 6 Şubat deprem felaketinin ardından Antakyalı vatandaşların yanından ayrılmayarak düzenli yardım ulaştırılmasını sağlayan Başkan Yılmaz, bu süreçte tüm vatandaşların kalplerini fethetti. Binlerce vatandaşa beslenme, barınma ve diğer ihtiyaçların ulaştırılmasını sağlayan Başkan Yılmaz, depremzede vatandaşların bu süreçten en az hasarla çıkmalarını sağladı. Antakya’da önümüzdeki 2 aylık süreçte hizmetlere aralıksız olarak devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz’a örnek başkan diyerek seslenen vatandaşlar, geçmiş ve gelecek hizmetlerinden dolayı örnek Başkan İzzettin Yılmaz’a şükranlarını sundular.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.