BERTUĞ EURO 24 KADROSUNA SEÇİLDİ

BERTUĞ EURO 24 KADROSUNA SEÇİLDİ

Hatayspor’dan sezon başında rekor bonservis bedeli ile Fransa’nın Rennes takımına transfer olan ve yakın dönemde Ümit Milli Takımına gönderilen forvet Bertuğ Özgür Yıldırım A Milli takımının Euro 2024 kadrosuna seçildi.

Daha önce geniş kadroda yer alan ve İskoçya ile özel maçta karşılaşan Ümit Millî Takımının aday kadrosuna geçiş yapan forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım, A Millî Takımının nihai EURO 2024 kadrosuna dâhil edildi. Ayrıca, A Millî Takımının EURO 2024 geniş kadrosunda yer alan Doğan Alemdar, turnuva boyunca gerçekleştirilecek tüm idmanlardaki kaleci yeterliliğini sağlayabilmek adına kampta kalmaya devam edecek. 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Polonya’nın Opalenica kasabasında sürdüren A Millî Takım, turnuva öncesindeki son özel maçında 10 Haziran’da Varşova’da Polonya ile karşılaşacak. Ülkenin en yüksek kapasiteli futbol stadyumu olan PGE Narodowy’de oynanacak müsabaka TSİ 21.45’te başlayacak.

SON HAZIRLIK MAÇI ÜMİT MİLLİLER İLE OYNANACAK

Ay-Yıldızlılar, 11 Haziran’da Ümit Millî Takımı ile bir antrenman maçı oynadıktan sonra Polonya’dan Almanya’ya geçecek ve hazırlıklarını merkez kamp yeri olarak kullanacağı Barsinghausen kasabasındaki tesiste sürdürecek. 2024 Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele edecek A Millî Takım, gruptaki ilk iki maçını Dortmund kentinde 18 Haziran’da Gürcistan, 22 Haziran’da ise Portekiz’e karşı oynayacak. Ay-Yıldızlılar, gruptaki son maçında 26 Haziran’da Hamburg şehrinde Çekya ile karşılaşacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.