HAYIRSEVER İŞKADININ YAPTIRDIĞI CAMİ İBADETE AÇILDI

HAYIRSEVER İŞKADININ YAPTIRDIĞI CAMİ İBADETE AÇILDI

İskenderunlu hayırsever İş kadını Suna Önal rahmetli anne ve babasının adına yaptırdığı Mustafa-Zekiye Gökçen Camii Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın katıldığı törenle ibadete açıldı.
Akçay mahallesinde hayırsever iş kadını Suna Önal’ın yaptırdığı Mustafa Zekiye Gökçen Camii açılışına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“AÇILIŞLAR MORALİMİZİ YERİNE GETİRİYOR”
Caminin açılışına katılan Hatay Valisi Mustafa Masatlı Akçay’a cami kazandıran hayırsever iş insanını kutlayarak “Açılışılar olunca moralimiz düzeliyor. Özellikle 6 Şubat’ta hayatını kaybeden canlarımıza rahmet diliyorum. Deprem sadece canlarımızı almadı, onun yanında pek çok binamızı, pek çok ibadet hanemizi, eğitim, sağlık tesislerimizi, yani bir insanın yaşamındaki hemen hemen çok şeye hasar verdi. Tabi biz o günleri artık atlattık. Şimdi artık yüzlerimiz gülüyor ve o günleri geride bırakıp şehrimizi yeniden ihya ve inşa ediyoruz.

Bu günde bir iş kadınımız Suna hanim herkese örnektir örnekte olacaktır. Mustafa amcanızın ve zekiye teyzemizin anısına hatırasına böyle bir ibadet hanenin yapılmasına vesile oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Vali Masatlı caminin açılış kurdelesini kestikten sonra hayırsever işkadını Suna Önal’a plaket vererek teşekkür etti. Daha sonra protokol ve cemaat ibadete açılan Mustafa Zekiye Gökçen Camii de ilk Cuma namazını kıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.