KARNE HEDİYELERİ ÜLKÜ OCAKLARINDAN

KARNE HEDİYELERİ ÜLKÜ OCAKLARINDAN

6 Şubat asrın felaketinin ilk dakikalarından itibaren tüm birimleri ile birlikte depremzedeler için koşturan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı yaşanan felaket sebebi ile okullarından uzak bir biçimde karne heyecanını yaşayamayan minikleri unutmadı.

Geçtiğimiz yıllarda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan aldıkları talimat ile karne getiren her öğrenciye “Odak 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı” dağıtan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı bu yıl çadır kent ve konteyner kentte zorunlu ikamet eden minikleri ziyaret ederek karne hediyelerini verdi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner önderliğinde gerçekleşen etkinlikte ülkücü ve asenalar günler öncesinden hazırlıklarını yaptıkları hediyeleri ve ikramları miniklere dağıtırken sevimli kahramanlarda çocukları yalnız bırakmadılar.

Mutlulukları gözlerinden okunan minikler adına aileleri Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e teşekkür ettiler.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada:”2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle okullarından uzak geçiren ve karne günün heyecanını yaşayamayan kardeşlerimize küçük hediyelerimiz ve ikramlarımızla destek olmaya çalıştık. Tüm kardeşlerimizin bir sonraki Eğitim-Öğretim yıllarının gönüllerince geçmesini temenni ediyorum ve hepsine başarılar diliyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.