ANTAKYA’NIN GELECEĞİ İÇİN “İZZETTİN YILMAZ”

ANTAKYA’NIN GELECEĞİ İÇİN “İZZETTİN YILMAZ”

Antakya’da gönül belediyeciliği sloganı ile yola çıkarak 5 yılda kente sayısız eser kazandıran Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, geleceğin Antakya’sı için yoluna devam ediyor.

Antakya’da depremin izlerinin silinmesi, yıkım ve yeniden inşa faaliyetlerinin aralıksız sürmesi için merkezi idare ile yoğun işbirliği faaliyetlerini aralıksız sürdüren Başkan İzzettin Yılmaz, bir yandan da kentin geleceğini şekillendirecek projeleri oluşturuyor. Kalıcı eser siyaseti ile kentte büyük iz bırakan Başkan Yılmaz, Antakya’yı tarihin izleri üzerinde yeniden ayağa kaldırmak için isminin yeniden açıklanmasını bekliyor.

YENİ UFUKLARA ESKİ AZİM VE GAYRETLE

Antakya’yı kısa süre içerisinde ayağa kaldırma kararlılığında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek tamamlayıcı hizmetlerle yeni Antakya’yı oluşturma gayretinde olan Başkan Yılmaz, kente yeni ufuklar kazandırma yolunda emin adım ilerliyor. Vatandaşların tam desteğini arkasına alan Başkan Yılmaz, doğup büyüdüğü kente olan borcunu ödemek için, kentine yeni tesisler, sosyal donatı alanları, vatandaşlarına hizmet alanları oluşturmak içi hazır kıta bekliyor. Geride kalan 5 yıllık sürede kentini bölgenin yıldızı yapan Başkan Yılmaz, deprem ile sekteye uğrayan hizmetlere kısa sürede yeniden ayağa kaldırdığı hizmet birimleri ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

VATANDAŞLAR TEK SES “İZZETTİN YILMAZ”

Antakyalı vatandaşlar, hizmetlerinden memnun oldukları Başkan Yılmaz’ı yeniden başkan yapmak ve bağırlarına basmak için isminin açıklanmasını bekliyor. AK Parti’de 31 Mart tarihi yaklaşırken, Antakya Belediye Başkan adayının da netleşmesi beklenirken, Başkan İzzettin Yılmaz’ın halktan aldığı destek ile 2019 seçimlerine nazaran daha büyük farkla seçimi kazanacağı tahmin ediliyor. Kamuoyunda İzzettin Yılmaz haricinde hiçbir adaya şans tanınmazken, Antakyalı vatandaşlar, yola İzzettin Yılmaz ile devam edilmesini istiyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.