DUAYEN GAZETECİNİN OĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ

DUAYEN GAZETECİNİN OĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ

Oya&Numan Çiftinin Mutlulukları Adeta Gözlerinden Okundu.

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinde olan Dönmez ve Dingil ailelerinde düğün  heyecanı yaşandı. Antakya Belediyesi personellerinden Numan Dingil ve Oya Dönmez muhteşem bir düğün töreninde mutluluğa evet dediler.  Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Dingil ile Belgin Dingil’in oğlu Numan Dingil hayatını ilimizin saygın ailelerinden Yusuf ve Nurhayat Dönmez’in kızı Oya Dönmez Saray Plaza’da yoğun katılım ile gerçekleşen düğün töreni ile birleştirdi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu,Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek, STK Başkanları, İş İnsanları, Basın Mensupları ve çok sayıda seçkin davetlinin bulunduğu salona alkışlar arasında giren Oya&Numan çifti ilk dansları ile tüm konukları adeta büyülediler.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın nikahlarını kıydığı Oya&Numan çiftinin şahitliklerini Cuma Dönmez, Serdar Kayserilioğlu, Faik Yapar ve Selçuk Balsever yaptı. Genç çifte hayırlı olsun dilekleri ile evlilik cüzdanını veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Eşi Saadet Yılmaz Oya&Numan Dingil çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Aynı zamanda Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu genç çifte hayırlı olsun dilekleri ile Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.

Eğlencenin gece boyunca devam ettiği düğünde Aile büyükleri ile birlikte düğün pastasını kesen Oya&Numan çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarında yer aldıklarından dolayı tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler. Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Oya&Numan Dingil çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.