BERTUĞ GALATASARAY RADARINDA

BERTUĞ GALATASARAY RADARINDA

Galatasaray, Bertuğ Özgür Yıldırım’ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı kırmızılı ekip, 3 transfer yapacak ve bunlardan biri Bertuğ olacak.

Hatayspor’un sezon başında Fransa’nın Rennes ekibine sattığı Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yıldızı parlıyor. Yetenekli golcü önce genişletilmiş A Milli Takım kadrosuna alındı, ardından EURO 2024’teki kesin A Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı.

Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek yönetimi, Okan Buruk’a büyük bir jest yapmak için 3 milli oyuncuyu transfer etmeye hazırlanıyor. İşte bu 3 yıldız arasında Bertuğ da bulunuyor. Cim Bom’un transfer etmek istediği 3 Türk futbolcu şunlar:

REKLAM ALANI

* Bertuğ Özgür Yıldırım
* Emirhan Topçu
* Oğuz Aydın

Bertuğ Özgür Yıldırım, İstanbul doğumlu ve futbola Sarıyer’de başladı. 3 Haziran 2021’de Hatayspor’a transfer oldu. İlk sezonunda 1 maçta 90 dakika oynadı, 15 maçta da sonradan oyuna girdi ve toplamda 238 dakika sahada kaldı. Hatayspor’daki ikinci sezonunda 17 resmi maçta forma giydi ve bu maçlarda 4 gol atıp 2 asist yaptı. 6 Şubat depremi sonrası Hatayspor ligden çekilince, Bertuğ Antalyaspor’a kiralandı ve 13 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı. 2023-2024 sezonunda tekrar Hatayspor forması giydi ve ilk Pendikspor Süper Lig maçında gol attı. 29 Ağustos 2023 tarihinde 5 milyon Euro transfer bedeliyle Ligue 1 ekibi Rennes’e 5 yıllık sözleşme karşılığı transfer oldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.