ANTAKYA BELEDİYESİ’NDE HEDEF VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDE HEDEF VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın öncülüğündeki deneyimli kadro, vatandaşın memnuniyeti esasına göre hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor.

Başkan Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda asfaltlamadan temizliğe, park bahçe temizliğinden sosyal donatı alanlarının oluşturulmasına değin çok sayıda alanda hizmetlerini sürdüren Antakya Belediyesi vatandaş odaklı çalışmalarıyla takdir topluyor.

ASFALT YAPILMAYAN YER KALMAYACAK

Kent genelinde tüm mahallelerde eksikleri tespit eden Başkan Yılmaz, Avsuyu Mahallesi’nde sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirdiklerini açıkladı. Vatandaşların ulaşımlarının kolaylaştırılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların diğer eksik bölgelere de gideceği belirtildi.

YEŞİL ALANLAR KORUNUYOR

Kentte yeşil oranının arttırılmasını hedefleyen Başkan Yılmaz’ın özel önem verdiği park ve bahçeler birimi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Antakya’da Akasya ve Saraycık Mahalleleri’nde gerçekleşen çalışmalardan memnun olan vatandaşlar Başkan İzzettin Yılmaz’a ve tüm personellere teşekkürlerini sundular. Kent genelindeki tüm yeşil alanlarda, ibadethanelerde, toplu yaşanılan alanlarda çalışmalarını sürdüren Antakya Belediyesi ekipleri vatandaşların istek ve önerilerine göre çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.