ÖZEL: HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN!

ÖZEL: HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN!

AK Parti’nin hukukçu kökenli Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, her anını Hatay’ın ayağa kalkması için harcıyor. Ankara’da çalmadık kapı bırakmayan Milletvekili Özel, Hatay’ın ayağa kalkması sürecinin mimarlarından olmayı başardı. Altyapıdan üstyapıya, konuttan yola, vatandaşlara ödenen maddi yardımlardan depremzede hemşehrileriyle gerçekleştirdiği görüşmelere değin depremin sorunlarının bertarafı için yoğun mücadele veren Milletvekili Abdulkadir Özel, kentin geleceğini yakından ilgilendiren önemli müjdeler verdi.

Hatay’da yapılan ve yapımı planlanan altyapı, yol ve çok sayıda proje ile ilgili son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün’ü makamında ziyaret eden Özel, Hatay halkına müjdeli haberler verdi. Kentte denizcilik faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığı Samandağ, Dörtyol, Arsuz ilçelerinde bulunan balıkçı barınaklarının modernizasyonunun Temmuz ayında başlayacağını açıklayan Milletvekili Özel, balıkçılıktan geçimini sağlayan binlerce vatandaş için umut ışığı oldu. Milletvekili Özel açıklamasında; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürümüz Yalçın Eyigün’ü ziyaret ettik. Kentimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme yaptık. Dörtyol, Işıklı/Konacık, Madenli ve Samandağ balıkçı barınakları yapımı Temmuz ayından itibaren ihale edilmeye başlanacak ve inşaatları başlayacak. Göstermiş olduğu yakın ilgiden ötürü Sayın Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR MÜJDEYİ SEVİNÇLE KARŞILADI

REKLAM ALANI

Milletvekili Özel’in müjdeli haberi balıkçılık ile doğrudan veya dolaylı olarak geçimini sağlayan binlerce vatandaşı memnun etti. Balıkçı barınaklarının modern hale gelmesi ile Hatay’ın balıkçılık sektöründe daha fazla söz sahibi olacağını, Hataylıların daha ucuza daha çeşitli balıkları yiyebileceğini belirten vatandaşlar, çalışmalarda emeği geçen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkürlerini sundular.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.