BİLGİL, PERSONELİN BİLGİLENMESİNİ SAĞLADI

BİLGİL, PERSONELİN BİLGİLENMESİNİ SAĞLADI

Yayladağı’nın başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, kurum personellerinin seminerler aracılığıyla bilgilenmelerine yardımcı oluyor.Personelin sosyal projelere katılımını önemseyen Müdür Bilgil, bu anlamda sık sık gerçekleşen seminerler vasıtasıyla personelllerin bilinçlenmesini amaçlayarak kurumda yetkin personel sayısının artarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmasını sağlıyor. Bu kapsamda Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne konusu, İnternet bağımlılığı ve Siberay projesi, Kades tanıtımı semineri düzenledi.

MÜDÜR BİLGİL KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ardından Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğü Uyum ve İletişim Çalışma Grup Başkanlığı tarafından Göç Yönetimi ile ilgili genel bilgiler verilerek “Doğru Bilinen Yanlışlar” videosu izlettirildi. İlçeye bağlı Mehmet Akif İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve Müdürlük personelleri katıldı. Eğitimin sonunda Müdür Bilgil emniyet ekiplerine bilgilendirmelerinden dolayı, personellere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.