BAŞKAN YILMAZ KARLISU’DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN YILMAZ KARLISU’DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Karlısu Mahallesi’ni ziyaret ederek yeniden ayağa kalkmanın aşamalarını vatandaşlara aktardı.

Başkan Yılmaz’ın yanı sıra ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Yılmaz, vatandaşları dinledi. Vatandaşların fikirlerini önemsediklerini belirten Başkan Yılmaz, Karlısu’nun istişare ile ayağa kalkacağını açıkladı.

YILMAZ: ORTAK AKILLA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ

Karlısu Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz toplantıda deprem sonrası yapılan çalışmalar ve çözüm önerilerimizi karşılıklı olarak değerlendirdik. Toplantımıza AK Parti Milletvekilimiz Sn. Adem Yeşildal, MHP Milletvekilimiz Sn. Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Sn. Emrullah Gülen, MHP Antakya İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Kanlı, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanımız Sn. Mahmut Gülcü, Cumhur İttifakı teşkilatımız ve Antakya Mahalle Muhtarlarımız da katıldı.

 Muhtarımıza, deprem sonrası yapılan çalışmalar ve çözüm önerilerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, önemli konuları masaya yatırdık. Amacımız, mahallemizin ihtiyaçlarını anlamak ve ortak akılla çözümler üretmek oldu” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.