SAMANDAĞ’DAKİ DİNAMİZM VE ENERJİ GÖRÜLMEYE DEĞER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER; ‘’SAMANDAĞLI KARDEŞLERİMİZ MUTLAKA AMA MUTLAKA DEĞİŞİM İSTİYOR”

SAMANDAĞ’DAKİ DİNAMİZM VE ENERJİ GÖRÜLMEYE DEĞER   HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER;  ‘’SAMANDAĞLI KARDEŞLERİMİZ MUTLAKA AMA MUTLAKA DEĞİŞİM İSTİYOR”


Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Samandağ’da gençlerle bir araya geldi.Samandağ’da gençlerle buluşan İbrahim Güler,gençlerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.
GENÇLER MEŞALELERİ YAKMIŞ, HATAY DA YENİ DÖNEMİ BEKLİYOR


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Samandağ gençlerinin meşalelerini yakmış İbrahim Güler, ile 31 Mart akşamı değişimi beklediğini belirti.
İbrahim Güler, yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi ; Gençlerin Ülkemizin geleceğini yükseltecek ve daha güzel yarınlara taşıyacak olan genç kardeşlerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Gözlerinizdeki parıltı ve yüzlerinizdeki heyecan bize moral verirken motivasyonumuzu ve sorumluluğumuzu da arttırdı. Hatay’ın makus talihini değiştirmek adına 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hep birlikte el elle vererek Hatay’ı hak ettiği hizmete kavuşturacağız.

Hatay beş yıldır hizmetten yoksun, yollarımız çukur,çamur Hatay çok geride kaldı.Hatay ve Hatay halkı hizmetlerin en özeline layık .Hatay’ı yeniden hep birlikte en güzel yerlere getirmek adına 31 Mart 2019 seçimlerinde halkımızın teveccühü ile AK Parti Sancağını Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz ve Hatay’ı yaşanılır bir İl haline getireceğiz’’dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.