BUNLARIN DERDİ HİÇBİR ZAMAN DOĞRUYU, HİKMETİ ARAMA OLMAMIŞTIR

BUNLARIN DERDİ HİÇBİR ZAMAN DOĞRUYU, HİKMETİ ARAMA OLMAMIŞTIR

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, TRT EBA TV’de yayınlanan uzaktan eğitim dersi veren öğretmenlere sahip çıktı. EBA TV’de uzaktan eğitim veren başörtülü öğretmene öfke dolu sözler sarfeden Can Ataklı’nın takındığı tavrı kınayan Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar sosyal medya hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Siz onlara ne anlatırsanız anlatın, iyi davranın veya kötü davranın, kızın veya affedin onlarda bir değişiklik göremezsiniz.Kimdir bunlar: İdeolojik takıntıları olanlar, tarafgirlik hastalığına yakalananlar, doğruyu ve hakikati sadece kendilerinin bilebileceğini zanneden zavallılar, kendini beğenmişler ve dünyaya at gözlüğü ile bakanlar. Siz bunları her düşünce yapısı içerisinde bulabilirsiniz. Bunların derdi hiçbir zaman doğruyu, hikmeti arama olmamıştır. Takıntılı tiplerdir bunlar.

NEYMİŞ, BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRETMEN, ÖĞRETMEN İMAJINI ZEDELİYORMUŞ!

En doğruyu kendileri bilir, en iyisini kendileri yaparlar. Bunun son örneğini Can Ataklı’nın başörtülü öğretmenin Eba TV’de ders anlatmasına karşı takındığı tavırda görüyoruz. Neymiş, başörtülü öğretmen, öğretmen imajını zedeliyormuş. Öğretmen imajına zarar veriyormuş. Başörtülü veya başı açık annelerin çocukları şehit oluyorlar. Acaba şehitlik imajına da zarar veriyor mu? Başörtülü çocuklarımız doktor, ebe, hemşire, sağlık memuru virüsle mücadele ediyorlar. Gece gündüz demeden hastalarımıza şifa dağıtmaya çalışıyorlar. Hiçbir ayrım yapmadan. Bunu yaparken de Allah rızasını gözetiyorlar. Can Ataklı bizi takdir etsin diye değil. Siz isteseniz de istemeseniz de bu millet Hz Hatice’yi, Hz Fatıma’yı Hz Ayşe’yi örnek aldı ve almaya da devam edecek .Nereden biliyoruz bunu? Başı açık veya kapalı kızlarımızın, bacılarımızın isimlerine bakmak yeterli. Olması gereken şu; bir insanın dini düşüncesi, ırkı, nerede doğduğu, ne yediği ve ne içtiği bizi ilgilendirmiyor. 


SİZ AYRILIK ÇIKARDIKÇA BİZ BİRLEŞTİRECEĞİZ

Mesleğini ne kadar iyi yapıyorsa bizim için o meslek konusunda o kadar değerlidir. Zorlu süreçlerden geçtiğimiz şu zamanda birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerekirken ideolojik kaygılarla insanları birbirine düşürmek, insanların kalplerini parçalamak, kırmak kime ne kazandırıyor.Her gün bu kesimden birileri ülke insanının değerlerine saldırarak ne kazanmaya çalışıyor?Bilin ki bu yaptıklarınız size asla fayda getirmeyecektir. Bu millet siz ve sizin gibilere asla teslim olmayacaktır.İnadına siz ayrılık çıkardıkça biz birleştireceğiz. Siz kırdıkça biz toparlayacağız.Siz hakaret ettikçe biz hakaret edilen toplum kesimlerinin tamamını kucaklayacağız ve seveceğiz”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.